Un oraş de o frumuseţe uluitoare, ce se întinde măreţ de-o parte şi de alta a fluviului albastru. Budapesta, îţi bucură privirea şi sufletul cu privelişti unice şi clădiri monumentale, demne de o capitală istorică.

Ziua 1 (joi ): Plecare cu autocarul din Timisoara dimineaţa devreme. Sosire la Budapesta.

Program turistic la Budapesta. Turiştii sunt însoţiţi de un ghid ce oferă informaţii despre obiectivele de pe traseu. Se preconizează vizitarea celor mai importante obiective turistice in functie de tipul disponibil :

 • în Cetatea BudaBiserica Mathias Rex, Bastionul Pescarilor, Statuia ecvestră a lui Ştefan I, Citadela;
 • plecare  spre Complexul Comercial Campona – aici se poate servi masa la restaurante de tip Fast-Food, se vizitează Tropicarium unde din 15 în 15 minute se simulează furtună tropicală cu tunete, fulgere şi ploaie, într-un mediu natural deosebit – plante ecuatoriale, crocodili, păsări exotice, maimuţe cu care te poţi juca, papagali uriaşi ce zboară liberi, totul într-o atmosferă deosebită. Tot aici pătrundem într-o lume miraculoasă, lumea plantelor şi animalelor marine – Aquarium – plimbându-ne printre animalele subacvatice, rechini, peşti uriaşi, protejaţi de un tunel de sticlă.

În timpul croazierei pe Dunăre, la bordul unui vaporaş, vom admira panorama unică a oraşului datorită căreia Budapesta a fost înscrisă pe lista UNESCO a Patrimoniului Lumii.

Pe malul drept vom vedea Buda deluroasă, încoronată de Cartierul Cetăţii şi de grandiosul Palat Regal, iar pe şesul aflat pe malul stâng al fluviului se găseşte Pesta, un amestec  stilizat de vechi şi nou, dintre care cea mai importantă este clădirea Parlamentului, o bijuterie arhitecturală în stil neogotic. “Budapesta by Night”- se admiră oraşul superb luminat  din cel mai înalt punct, Citadela. Cazare la hotel.

Ziua 2 (vineri ): După micul dejun, vizitam în Pesta –  Parcul Orăşenesc, Piaţa Eroilor cu monumentul Milenium şi Muzeul de Arte Frumoase, Castelul Huniazilor, Parcul de distractii,  ZOO, Basilica Sf. Stefan.

TARIFUL INCLUDE:

 • 1 noapte cazare cu mic dejun buffet suedez la hotel 3*
 • Servicii ghid pe tot parcursul excursiei
 • Transport autocar omologat curse externe

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Supliment cameră single: 15 €/pers.
 • Intrările la obiectivele turistice
 • Programele opţionale: croaziera pe Dunare ( ~ 10 €/pers )
 • Bilet de intrare la Concertul Andre Rieu – 50-120 eur/persoana

ACTE NECESARE:

 • paşaport original sau carte de identitate;
 • cazier judiciar pentru însoţitorul de grup de copii;
 • pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz.

NOTA: Locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie. Preţul este valabil pentru grup de minim 35 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează. Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

Additional information

Tip camerăDouble, Triple
OraşBudapesta
ŢarăUngaria

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating